Пізнавальна діяльність учнів різного шкільного віку у навчанні - Мар’яненко, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається структура пізнавальної діяльності, акцентується увага на феномені пізнавальної діяльності і її вікових відмінностях у школярів. Аналізуються експериментальні показники.