Організація самостійної роботи учнів у процесі оволодіння іноземною мовою: урахування вікових особливостей - Онуфрієва, Л.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі організації самостійної роботи учнів у процесі оволодіння ними іноземною мовою з урахуванням їх вікових особливостей. Мета навчально виховного процесу – здатність учня до самостійної діяльності як риси особистості.