К вопросу о восприятии информации личностью - Полякова, А.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається поняття “інформація” і особливості її сприйняття, а також закономірності сприймання як психічного пізнавального процесу.