Психологічний супровід особистісного розвитку школяра - Максименко, С.Д. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває актуальні питання психологічного супроводу розвитку школяра. В індивідуальному стилі учіння досягається гармонійність індивідуальних особистісностворюючих процесів й соціальної взаємодії.