Професійний розвиток особистості майбутнього спортивного психолога - Волянюк, Н.Ю.; Ложкін, Г.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуті сучасні погляди на процес професійного розвитку особистості майбутнього спортивного психолога. Подано змістовний аналіз етапів професійної підготовки спортивних психологів та описано основні внутрішні конфлікти, що сприяють (при умові їх подолання) розвитку професійної ідентичності.