Професійна підготовка майбутніх учителів в умовах модернізації педагогічної освіти - Вонсович, В.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автором розкрито концептуальні засади професійної освіти та принципи професійно діяльнісної підготовки майбутніх вчителів в умовах ВНЗ. Проаналізовано процеси, які відбуваються в освіті.