Застосування технологій інформаційно−психологічного впливу в управлінні політичними процесами - Вонсович, С.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті автором досліджується проблема використання технологій інформаційно – психологічного впливу в управлінні політичними процесами. Розглядаються концептуальні підходи до цієї проблеми, а також визначаються тенденції прикладного використання даних технологій у політичному житті суспільства.