Мова, мовлення, їхні функції і вплив на психічний розвиток особистості - Гаврилов, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті узагальнена характеристика розвитку мовлення як складової психічної діяльності суб’єкта в цілому, показані його функції та вплив на психічний розвиток особистості.