Психологічна характеристика дітей із загальним недорозвитком мовлення з ведучими порушеннями пам’яті - Гаврилова, Н.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано результати проведеного нами нейропси хологічного дослідження дітей із ЗНМ з ведучими порушеннями пам’яті. Охарактеризовано недорозвиток у цих учнів процесів і функцій гнозису, праксису, пам’яті, мислення.