Зміна інтелектуальних здібностей дітей з церебральним паралічем у період 7–17 років - Єдинак, Г.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На віковому етапі від 7 до 17 років у одних і тих самих дітей з церебральним паралічем вивчались зміни інтелектуального розвитку. Проведений після експерименту аналіз результатів дозволив встановити загальні закономірності та особливості цього процесу в учнів з різними формами церебрального паралічу.