Інтерпретація як фактор розуміння іншомовного наукового тексту - Кравчина, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Предметом статті є осмислення та використання ряду підходів до тлумачення та розуміння іншомовного наукового тексту, що забезпечують ефективність читацької діяльності над текстом, освоєння потенціалу іншомовних наукових текстових структур як організованого текстового, інтертекстуального і міжкультурного знання.