Психолого–педагогічні основи формування готовності майбутнього вчителя музики до керівництва творчими учнівськими колективами - Лабунець, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано основні положення керівництва музичним учнівським колективом, розглянуто особливості спільної музично навчальної діяльності школярів.