Залежність змісту ціннісних орієнтацій від рівня професійно−педагогічної спрямованості майбутнього вчителя - Максимчук, Н.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено зміст ціннісних орієнтацій та рівень професійно педагогічної спрямованості, встановлено вплив змісту ціннісних орієнтацій на професійне самовизначення майбутнього вчителя.