Особливості здатності розумово відсталих підлітків до самовиховання - Пріданнікова, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюється проблема впровадження самовиховання у виховний процес допоміжної школи: визначена актуальність проблеми, проведено короткий аналіз наукових досліджень з питання самовиховання. Здійснено аналіз співвідношення між “я реальним” та “я ідеальним” розумово відсталих підлітків.