Аналіз основних підходів до проблеми становлення професіоналізму практичних психологів - Скорич, Л.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано основні аспекти становлення про фесіоналізму практичного психолога, виокремлено основні якості практичного психолога.