Тренінгова підготовка майбутніх психологів до консультативної діяльності - Федорчук, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті стисло подана історія виникнення і розвитку феномена тренінгу (соціально психологічний тренінг), який одержав визнання у широких колах психологів. Обґрунтовано його доцільність як сучасного методу підготовки психологів до консультативної діяльності.