Тренінг умінь у професійній підготовці консультантів з продажу автомобілів - Чубик, М.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються психологічні особливості розвитку комунікативних навичок консультантів з продажу автомобілів за допомогою тренінгу професійних вмінь.