Гендерна ідентичність та гендерна соціалізація особистості підлітків - Шевченко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі гендерної ідентичності і гендерної соціалізації підлітків, розкрито понятійний апарат категорій, подано погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо вивчення особливостей формування гендерної ідентичності, й соціалізації підлітків.