Типология художественного психологизма (Лев Толстой и А. Платонов) - Кеба, А. В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті виявляються домінанти психологізму двох авторів: моральноетична спрямованість у поєднанні з аналітизмом у Льва Толстого й онтологометафізичні інтенції, які підтримуються синтетичними формами вираження внутрішнього буття людини у Платонова.