Генеза психологічного становлення особистості - Максименко, С.Д. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено аналіз сензитивності, складного і бага томірного явища, яке яскраво ілюструє рух в системі “нужда – потреба” в контексті генези особистості.