Визначення поняття особистісної зрілості в гуманістичній психології А. Маслоу - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває поняття особистісної зрілості в гуманістичній психології А. Маслоу, характеристики і недоліки самоактуалізованої особистості, способи поведінки, які призводять до самоактуалізації та перепони на шляху до неї.