Вплив цінностей на професійне самовизначення молоді - Максимчук, Н.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено теоретичний аналіз юнацького віку у психолого педагогічній літературі, встановлено вплив ціннісних орієнтацій на професійне самовизначення майбутнього вчителя.