Психологічні особливості мовленнєвого розвитку дошкільників у різний віковий період - Михальська, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі особливостей мовленнєвого розвитку за трьома напрямками (фонематичний, синтаксичний, семантичний) у дошкільників в залежності від вікового періоду.