Особистість як основна категорія гуманістичної парадигми освіти: психолого–педагогічний аспект - Моштак, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається поняття особистості, її структура та психолого педагогічні особливості розвитку в процесі навчання.