Психологія юнацького віку: проблеми статеворольової соціалізації та інтимних стосунків - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає проблемні питання юнацького віку, які стосуються особливостей статеворольової соціалізації та інтимних стосунків.