НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ТРЕНІНГОВОЇ ФОРМИ «ПРОФІЛАКТИКА СИНДРОМУ «ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ» ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ» - Грубі, T.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито цілі, принципи, зміст і структуру навчальної програми тренінгової форми «Профілактика синдрому «професійного вигорання» працівників державної податкової служби України», призначену для підготовки студентів Національного університету державної податкової служби України, так і на курсах підвищення кваліфікації податківців.