БІПОЛЯРНА МОДЕЛЬ ТВОРЧОГО ІНТЕЛЕКТУ ТА ДЕЯКІ ПСИХОСЕМАНТИЧНІ МЕХАНІЗМИ ЕВРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Губенко, O.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті проаналізовано структуру інтелектуальної діяльності, яка складається з двох суперечливих компонентів - інтуїції та логіки. Аналіз особливостей цих компонентів дозволяє створити біполярну модель творчого інтелекту.