ПРОБЛЕМА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ ПЕДАГОГІВ ДО УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЮ ШКОЛОЮ - Дуткевич, T.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано теоретичні основи дослідження психологічної готовності вчителів до управлінської діяльності.