ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Жигайло, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено психологічні особливості ціннісних орієнтацій студентської молоді. Виходячи з дослідних даних, які містить стаття, ціннісні орієнтації є компонентом не тільки свідомості, але й поведінки, життєвим здобутком індивіда, одним із центральних особистісних утворень, що детермінують процес становлення духовності, визначають мотивацію поведінки особистості і перебіг її діяльності.