ТЕОРЕТИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ СТАНОВЛЕННЯ ТЕОРІЇ ПСИХОЛОГІЇ ГРОШЕЙ - Зубіашвілі, І.К. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються основні історично сформовані підходи дослідження грошей як соціально-психологічного феномена.