ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПРАЦІВНИКІВ ОВС ДО ДІЙ В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ СИТУАЦІЯХ - Йосипів, Ю.Р. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті досліджуються психологічні чинники, що супроводжують професійну підготовку працівників ОВС до дій в екстремальних ситуаціях; пропонуються шляхи вдосконалення процесу професійно- психологічної підготовки працівників ОВС, під час якої формується та розвивається професійна майстерність працівників ОВС.