ВПЛИВ ЗДАТНОСТІ КЕРІВНИКА ДО САМОУПРАВЛІННЯ НА УСПІШНІСТЬ ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Косар, У.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психологічні особливості впливу здатності керівника до самоуправління на успішність його професійної діяльності. Також розкривається та обґрунтовується взаємозв’язок функцій самоуправління особистості та управління як виду професійної діяльності керівника.