КРЕАТИВНІСТЬ В ОСОБИСТІСНОМУ САМОРОЗВИТКУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЯК ОБ'ЄКТ ПСИХОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Лучанська, B.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Представлено емпіричне дослідження креативності як чинника особистісного саморозвитку молодших школярів в учбовій діяльності. Виявлено рівень показників креативості та мислення дітей, встановлено зв’язок між творчим мисленням і особистісним саморозвитком. Розкрито практичне значення результатів дослідження для створення психолого-дидактичної моделі розвитку креативності та розвивальної програми.