ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ БІОЛОГІВ - Майстренко, I.A. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються проблеми мотивації у формуванні професійної діяльності майбутніх біологів. На основі психологічних досліджень науковців-психологів аналізуються особливості факторів впливу на формування мотивації в майбутніх біологів, самореалізації в процесі власної професійної діяльності, орієнтації майбутніх біологів на власний освітньо-професійний розвиток.