«ПОБУТОВІ ТРУДНОЩІ», ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СТАН ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ'Я СТУДЕНТІВ, І СПОСОБИ ЇХ ПОДОЛАННЯ - Марковець, Г.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Ця робота присвячена актуальній проблемі захисту психічного здоров’я студентів педагогічних вузів. Автором встановлений і описаний той факт, що так звані «побутові труднощі» можуть служити причиною пролонгованого стресу навіть у студентів-першокурсників. У зв’язку з цим їм запропоновано чисто емпіричний механізм подолання тих негативних станів, які виникають у процесі професійної підготовки майбутніх педагогів.