КОРЕКЦІЯ КОПІНГ-СТРАТЕГІЙ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ ЯК ЗАСІБ ОПТИМІЗАЦІЇ ПСИХОЛОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ЇХ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ - Марковець, Л.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Робота присвячена актуальній і цікавій проблемі в структурі професійної підготовки майбутніх психологів - подоланню стресів у майбутніх психологів як засобу психологічного супроводу їх професійного становлення. У роботі охарактеризовано стан проблеми на сьогоднішній день, здійсненно аналіз відповідних літературних джерел. У експериментальній частині дослідження приведено і проаналізовано основні поведінкові стратегії, які використовують майбутні психологи для подолання стресових станів. Намічено подальші перспективи розвитку вивчення цієї проблеми.