УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ САМОСВІДОМОСТІ ОСОБИСТОСТІ У СУЧАСНІЙ ПСИХОЛОГІЇ - Мельник, Ж.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається сутність поняття «самосвідомість», описуються основні її характеристики, структура. Здійснено аналіз різних підходів до проблеми становлення самосвідомості в цілому.