ВИДИ ПОРУШЕНЬ ХАРЧОВОЇ ПОВЕДІНКИ (ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ) - Мойзріст, O.M. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті викладено аналіз літературних джерел з проблеми основних форм порушень харчової поведінки. Виявлено, зокрема, що психологічна феноменологія різних форм порушень харчової поведінки не дає цілісної картини.