ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ ПЕДАГОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ - Опалюк, O.M.; Лісовий, O.I. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У CTa™ poзглядaютьcя ocoбливocтi пcиxoлoгiчнoгo aнaлiзy пeдaгo- гічного cпiлкyвaння з ypaxyвaнням ^ м у т ^ т и н о ! ' взaємoдiï в ч и т є л я з у ч н є м Ha ocнoвi пopiвняння piзниx клacифiкaцiйниx пiдxoдiв.