ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ САМОРЕГУЛЯЦІЇ ЛЮДЕЙ З ДЕГЕНЕРАТИВНО-ДИСТРОФІЧНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ ХРЕБТА - Папуча, М.В.; Шелков, В.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті досліджуються психологічні особливості саморегуляції людей з дегенеративно-дистрофічними захворюваннями хребта (ДДЗХ) у порівнянні з саморегулятивними особливостями практично здорових досліджуваних. Проведене емпіричне дослідження концентрується навколо проблем стилю саморегуляції та темпераментальних особливостей досліджуваних.