САМОКОНТРОЛЬ ПОВЕДІНКИ ПІДЛІТКІВ ЯК п о п е р е д н ій е т а п ЙОГО ПОДАЛЬШОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ В ІНШОМОВНІЙ МОВЛЕННЄВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ - Проценко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемам самоконтролю. Автор намагається проаналізувати закономірності розвитку самоконтролю в поведінковій діяльності підлітків.