РОЛЬ МЕХАНІЗМІВ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАХИСТУ В АДАПТАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ ДО ПРОЦЕСУ СТАРІННЯ - Савченко, H.I. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено особливості психологічного захисту та копінг- стратегій людей пізнього дорослого віку. Автор аналізує теоретичні дані, результати клінічних та геріатричних досліджень психологічного захисту та вікових особливостей осіб похилого віку. Визначається напрямок майбутнього дослідження захисних механізмів людей пізнього дорослого віку.