ТЕХНОЛОГІЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРИДАТНОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ - Татаурова-Осика, Г.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено роль і місце особистості в процесі професійної діяльності. Обґрунтовано необхідність розгляду нормативних життєвих криз, що проявляються під час професійної діяльності. Охарактеризована структура професійної придатності та професійного самовизначення особистості, а також необхідність удосконалення професійно важливих якостей в процесі навчання і діяльності на основі мотивації.