ЕНЕРГОМІКС РОЗВИТКУ ТВОРЧОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ БІОЛОГІЇ - Яланська, С.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Природничонаукова освіта є складовою частиною становлення творчої особистості педагога. Oснoвoю розвитку творчості майбутнього вчителя біології, на нашу думку, є енергомікс творчості - його здатність до творчої діяльності, що обумовлена індивідуальними психофізіологічними особливостями та отриманою з оточуючого середовища інформацією.