ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКВІВАЛЕНТНИХ ФОРМ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДИНАМІЧНИХ МОДЕЛЕЙ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ МЕТОДОМ ОБЧИСЛЮВАЛЬНИХ ЕКСПЕРИМЕНТІВ - Іванюк, В. А.; Ситник, О. О.; Стертен, Ю. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2018)
За допомогою обчислювальних експериментів досліджується точність чисельних розв’язків, отриманих за допомогою еквівалентних математичних моделей вимірювальних перетворювачів (ВП) першого та другого порядків у формі звичайних диференціальних рівнянь, передатних функцій, операторів Вольтерри та інтегральних рівнянь Вольтерри ІІ роду