ЗАСТОСУВАННЯ КОЛІРНИХ ГАРМОНІЙ ТА ВІДТВОРЕННЯ КОЛЬОРУ В ПОЛІГРАФІЇ - Веретільник, Т. І.; Мисник, Л. Д.; Манзюра, О. В.; Капітан, Р. Б. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2018)
У статті розглянуто деякі аспекти колірної гармонії та кольороутворення в поліграфії, використання природної гармонійності кольорів у художньому проектуванні об’єктів полігра-фічного та мультимедійного виробництва.