Аналіз результатів дослідження реалізації задачі маршрутизації на основі нейронних мереж та генетичних алгоритмів - Колесніков, К. В.; Карапетян, А. Р.; Баган, В. Ю. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2016)
У статті представлені результати експериментального дослідження вдосконалених моделей та методів адаптивної маршрутизації та розподілу ресурсів за допомогою штучних нейронних мереж і генетичних алгоритмів.