РОЗРОБКА ВЕБ-ОРІЄНТОВАНОГО ДОДАТКА FIREFIGHTER - Хотунов, В. І.; Частоколенко, І. П.; Марченко, А. П. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2018)
Проаналізовано проблеми створення веб-орієнтованого додатка firefighter за допомогою сучасних технологій та мов програмування. У процесі реалізації проекту було виділено такі етапи дослідження: аналіз предметної області, особливості розробки веб-додатків, огляд технологій для вирішення задачі, реалізація програмного продукту, бази даних, розробка панелі адміністратора для керування, проектування візуального оформлення для користувача, тестування програмного продукту, аналіз відповідності передбачуваних результатів до отриманих. Вузькоцільовий програмний продукт firefighter дає можливість вести облік і вчасно впливати на процеси щодо застереження, протидії й убезпечення підприємств та організацій від нещасних випадків, пов’язаних з вогнем, за умови використання інноваційних технологій, створення баз даних для ведення якісного документообігу.