КІНЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ ШВЕЙНОГО АПАРАТУ КУЛАЧКОВО-КУЛІСНОГО ТИПУ ДРОТОШВЕЙНОЇ МАШИНИ - Мисник, Л. Д.; Веретільник, Т. І.; Мамонов, Ю. П.; Капітан, Р. Б.; Манзюра, О. В. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2018)
Стаття присвячена кінематичному дослідженню швейного апарату кулачково-кулісного типу дротошвейної машини. Розроблено графоаналітичний метод кінематичного аналізу з використанням функції Хевісайда, що дозволяє використовувати його при динамічних дослі-дженнях. Представлено графіки кінематичних залежностей виконавчих механізмів швейного апарату кулачково-кулісного типу, які дають можливість візуальної оцінки та аналізу роботи машини.