ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ В УПРАВЛІННІ ПРОЕКТАМИ - Запорожець, А. О.; Запорожець, М. В. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2018)
У статті викладено результати емпіричного дослідження сучасних методів таймменеджменту. Аналіз літератури показав, що для планування робочого часу проектного менеджера та проектної команди доцільним є застосування основ тайм-менеджменту, що вико-ристовують для організації особистого часу. У роботі описані основні методи: розбиття задач на підзадачі, використовуючи дерево цілей та розподіл завдань між проектною командою, методи АБВ та Матриці управління часом. Як результат розроблено інструкцію для ме-неджера, що допоможе ефективно управляти проектами.